Recept voor 3-4 wraps

Ingrediƫnten:
– Eiwitten van 4 grote eieren
– 40 milliliter water
– 20 gr kokosmeel
– snufje bakpoeder
– snufje knoflookpoeder
– snufje uienpoeder
– snufje komijnpoeder
– snufje chilipoeder
– snufje zout

Bereidingstijd: 15 minuten

Start met het zeven van het kokosmeel boven een mengkom. Voeg hier het water en de eiwitten aan toe en klop goed door elkaar met een garde. Laat het beslag even een paar minuten rusten. Voeg hierna het bakpoeder en alle kruiden toe en klop weer goed door.

Nu is het beslag klaar om af te bakken. Verhit een koekenpan en vet deze een beetje in. Doe er een beetje beslag in en smeer dit zo dun mogelijk uit. Bak de wrap aan beide kanten goudbruin. Nu is de wrap klaar om te beleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *