4 personen

Ingrediënten:
– 300 gram zalmfilet
– zout en peper
– 300 gram aardappelen
pesto
– scheutje melk
– roomboter

Bereidingstijd: 30 minuten

Kook de aardappelen gaar in water met zout. Maak in de tussentijd ook de pesto en snij de zalm in 4 mooie stukjes.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg wat melk en boter toe om er een puree van te maken. Maak hem niet te nat want de pesto gaat er ook nog door!
Zet de pan weer op het vuur en mix te pesto er door. Verhit een andere pan voor de zalm. Doe hier wat olie in en bestrooi de zalm met zout en peper. Bak hem rondom bruin, maar laat hem in het midden nog wat rozig.

Doe een lepel pestopuree op het bord en leg het stukje zalm en schuin op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *