Open ravioli met truffelroomsaus

0

Recept voor 2 personen

Ingrediƫnten:
– 1x verse pasta
– 250 gram champignons
– 1 ui
– 1 teen knoflook
– scheut slagroom
– truffel tapenade
– olijfolie
– peper
– Parmezaanse kaas
– rucola

Bereidingstijd: 60 minuten

Maak het recept voor verse pasta en maak hiervan pasta bladen. Steek met een ronde steker cirkels uit.

Snipper de ui en knoflook en snij de champignons in vieren.
Start nu met het fruiten van de ui. Zet ondertussen al een pan water met wat zout op tot het kookt.

Als de ui gefruit is voeg dan de knoflook toe en een minuutje later ook de champignons. Voeg nu 4 theelepels truffeltapenade toe en bak het geheel tot de groenten gaar zijn.

Voeg nu een flinke scheut slagroom toe aan de groenten zodat dit een romige saus wordt. Doe ondertussen de pasta rondjes in het kokende water en kook deze ongeveer 2 minuten.

Giet de pasta af en besprenkel met olijfolie. Voeg wat peper toe aan de saus. Leg nu een rondje pasta op een bord en doe hierop wat saus. Herhaal dit nog 2 keer en strooi op de bovenste laag ook wat Parmezaanse kaas en leg er een handje rucola op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *