Voor 4 personen

Ingrediƫnten:
– 2 grote aubergine
– 1 kilo tomaten
– 1 rode ui
– 4 tenen knoflook
– 1 selderijhart
– Italiaanse kruiden
– chilipoeder
– handje rozijnen
– handje pijnboompitten
– 2 eetlepels zwarte olijven in schijfjes
– 4 stukken kabeljauw
– 1 sinaasappel
– zout en peper

Bereidingstijd: 1,5 uur

Snij alle groenten in dunne plakken en verdeel deze over de ovenschaal. Voeg knoflookolie toe, Italiaanse kruiden, chilipoeder en zout en peper. Strooi de pijnboompitten, olijven en rozijnen over de groenten. Plaats de ovenschaal voor 40 minuten in een oven van 180 graden.

Pers een sinaasappel uit en doe het sap hiervan in een zipzakje. Doe de kabeljauw hierin om te laten marineren. Haal na 40 minuten de ovenschaal uit de oven en leg de stukken kabeljauw op de groenten. Zet hem nu nog ongeveer 15 minuten in de oven tot de kabeljauw gaar is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *