Recept voor 2 personen

Ingrediƫnten:
– 300 gram bloemkoolrijst
– 250 gram champignons
– 1 ui
– 1 teen knoflook
– 1/4 kippenbouillonblokje
– 60 ml water
– 30 Parmezaanse kaas
– 30 gram mozzarella

Bereidingstijd: 25 minuten

Start met het snipperen van de ui en de knoflook. Snij de champignons in plakjes en bak deze in +-5 minuten gaar.

Haal de champignons uit de pan. Doe er een eetlepel olijfolie in en fruit hierin de knoflook en ui. Voeg vervolgens de bloemkoolrijst, champignons, water en het bouillonblokje toe en laat het geheel 4 minuten koken zonder deksel.

Voeg als laatste de mozzarella en parmezaan toe en roer dit even door. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe.

bestrooi met verse peterselie en wat Parmezaanse kaas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *