Recept voor 2 stuks

Ingrediënten:
– 120 gram Nutella
– 8 eetlepels zelfrijzend bakmeel
– 8 eetlepels volle melk
– 2 eetlepels licht bruine basterdsuiker
– boter om in te vetten
– 2 theelepels Nutella om te garneren

Bereidingstijd: 30 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de melk, zelfrijzend bakmeel en basterdsuiker in een mengkom. Doe de Nutella in een losse kom en verwarm deze 30-40 seconden in de magnetron zodat hij wat warm en vloeibaar wordt. Doe de Nutella ook in de mengkom en mix alles door elkaar.

Wanneer alles goed door elkaar zit en er geen klontjes meer in zitten is het mengsel klaar. Vet de pannetjes nu in met boter en vul ze met het mengsel.

Doe er in het midden nog een theelepel Nutella op.

Bak de cakjes nu in zo’n 8-10 minuten gaar in het middag van de oven. De buitenkant wordt een soort cake en de binnenkant moet vloeibaar blijven.

Haal ze uit de oven en decoreer met wat poedersuiker en eventueel slagroom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *