Recept voor 7 kleine porties (10cm diameter)

Ingrediënten:
– 3 appels
– suiker
– kaneel

Crumble:
– 110gram patent bloem
– 50 gram amandelmeel
– 80 gram boter
– 80 gram suiker

Bereidingstijd: 60 minuten

Start met het maken van de crumble. Doe hiervoor alle ingrediënten samen in een kom en kneed dit met de hand tot een kruimeldeeg.

 Dek dit af met vershoudfolie en zet het voor minimaal 30 minuten in de koelkast.
Verwarm nu de oven voor op 175 graden.

Ga nu de appels in kleine blokjes snijden en voeg hieraan suiker en kaneel naar smaak toe. Vul 7 kleine schaaltjes met een laagje appels.

Strooi over alle schaaltjes een laagje van de crumble. Zet de schaaltjes nu in de oven en bak ongeveer 25-30 minuten af. Tot de crumble goudbruin is.

Maak af met een toefjes slagroom, munt en besjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *