Kip saté uit de slowcooker
![](https://goodfood4all.nl/wp-content/uploads/2021/01/CFE09CF1-A642-405C-A39E-BCB5B561A795.jpeg)
Recept voor 3 personen.
Ingrediënten:
– 600 gram kippendijen
– 350 ml kokosmelk
– 280 gram 100% pindakaas
– 6 eetlepels ketjap
– 4 eetlepels sojasaus
– 3 theelepels knoflookpoeder
– 1,5 theelepel uienpoeder
– 1,5 theelepel chili
– 1,5 theelepel gemberpoeder
– 3 theelepels donkerbruine basterdsuiker
– snufje zout
– beetje limoensap
Bereidingstijd: 4,5 uur
![](http://goodfood4all.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2021/01/FCB36392-7B9E-477B-90EC-128E4EB744BB.jpeg)
Meng alle ingrediënten op de kip na door elkaar tot een saus.
![](http://goodfood4all.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2021/01/7603911A-39C1-4CD0-9DB0-3C21E87FB4CC.jpeg)
Doe deze saus in de slowcooker. Snij de kippendijen in blokjes en leg deze in de saus. Roer het geheel even door en zet de slowcooker dan op low voor 4 uur.
Roer het geheel na ongeveer 2 uur even door om te voorkomen dat het aanbrandt. Na 4 uur is het klaar om te eten!
Lekker om te serveren bij de friet of bij nasi!
![](http://goodfood4all.brabosupport.nl/wp-content/uploads/2021/01/037AC46D-FD78-4B21-BAE4-4A29A1946484.jpeg)