Leuk voor een feestje. Ongeveer 40 soesjes.

Cheesecakesoesjes en slagroomsoesjes

Ingrediƫnten:
– recept soezen
– 350 ml slagroom
– 400 gram roomkaas
– 150 gram frambozen
– 135 gram vanille suiker
– poedersuiker
– witte chocolade

Bereidingstijd: 70 minuten

Bak de soezen volgens het recept.

klop vervolgens 200 ml slagroom met 60 gram vanille suiker stijf. Doe dit in een spuitzak en vul hiermee ongeveer de helft van de soezen. Strooi wat poedersuiker over de soezen en zet ze even in de koelkast.

Voor de andere helft van de soezen maken we een cheesecake vulling. Doe hiervoor 150 ml slagroom met 75 gram vanille suiker in een mengkom en meng dit stijf. Zet dit even apart en pureer ondertussen 150 gram frambozen met een staafmixer. Voeg dit toe aan de 400 gram roomkaas en roer het tot een glas geheel. Voeg dit nu toe aan de stijve slagroom en spatel het geheel door elkaar. Doe dit in een spuitzak en vul hiermee de andere helft van de soezen.

Maak deze soezen af door wat witte chocolade te smelten en de soezen hierin te dippen. Strooi er vervolgens wat sprinkels over.

Start nu met het stapelen van de soezen tot een mooie toren. Zet de verschillende smaken soezen door elkaar en maak het af met wat verse frambozen. Voeg eventueel nog een ijsfontein toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *