Ingrediƫnten:
pulled beef
– 500 gram bapao meel (verkrijgbaar bij de toko)
– 7 gram instant gist
– flinke snuf zout
– 1 eetlepel suiker
– 1 eetlepel zonnebloemolie
– 300 gram lauw-warm water

Bereidingstijd: 10 uur

Start met het maken van de pulled beef.

Start ongeveer 1,5 uur voor de eindtijd van het vlees met het deeg.

Voeg alle overige ingrediƫnten bij elkaar en kneed deze tenminste 10 minuten tot een soepel deeg. Maak er een bal van. Vet een kom in met olie en leg de deegbal hier afgedekt 1 uur in om op een warme plek te rijzen.

Verdeel het deeg nu in porties van 60 gram. Maak hier een bolletje van. Druk deze wat plat en vul met het vlees. Maak de randjes wat vochtig en vouw het broodje dicht. Rol in je handen tot een bolletje. Laat de broodjes op bakpapier nog 45 minuten rijden terwijl ze zijn afgedekt met plasticfolie.

Nu kunnen de broodjes gestoomd worden! Doe dit door ze op een klein stukje bakpapier in een stoommandje te plaatsen voor ongeveer 15 minuten.
Serveer met chilisaus!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *