Vanille cupcake met framboos

0

Recept voor 12 cupcakes

Ingrediƫnten:
– 1x vanille cupcake
– 1x swiss merengue botercreme
– frambozen jam
– bloem
– stukjes framboos

Bereidingstijd: 2 uur

Start met het maken van de botercreme. Deze moet tussendoor 1 uur afkoelen. Maak nu het recept voor vanille cupcakes.
Men de stukjes framboos door wat bloem, dit zorgt ervoor dat de framboos op zijn plaats blijft. Doe de stukjes in een zeef om de overige bloem eraf te krijgen. Meng de stukjes nu door het vanille beslag.
Vul de cupcake vormpjes tot de helft met beslag. Maak nu een klein kuiltje in het midden en doe hier wat bloem op. Vervolgens kan je hier wat jam op doen. Door de bloem zal de jam niet naar de bodem zakken. Vul het vormpje vervolgens tot 2/3de aan met beslag.
bak de cupcakes nu af!

Laat de cupcakes afkoelen en maak vervolgens de botercreme af. Spuit hiervan toeven op de cupcake. Decoreer naar keuze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *