Vanille cupcake met chocolade

0

Recept voor 12 cupcakes

Ingredi├źnten:
– 1x vanille cupcake
– 1x swiss merengue botercreme
– 100 gram witte chocolade
– nutella
– bloem
– stukjes melkchocolade

Bereidingstijd: 2 uur

Start met het maken van de botercreme. Deze moet tussendoor 1 uur afkoelen. Maak nu het recept voor vanille cupcakes.
meng de melkchocolade door wat bloem, dit zorgt ervoor dat de melkchocolade op zijn plaats blijft. Doe de blokjes in een zeef om de overige bloem eraf te krijgen. Meng de stukjes nu door het vanille beslag.
Vul de cupcake vormpjes tot de helft met beslag. Maak nu een klein kuiltje in het midden en doe hier wat bloem op. Vervolgens kan je hier wat nutella op doen. Door de bloem zal de nutella niet naar de bodem zakken. Vul het vormpje vervolgens tot 2/3de aan met beslag.
bak de cupcakes nu af!

Laat de cupcakes afkoelen en maak vervolgens de botercreme af. Smelt de witte chocolade en laat deze op kamertemperatuur komen, meng deze door de botercreme om een witte chocolade botercreme te maken. Spuit hiervan toeven op de chocolade cupcake. Decoreer naar keuze.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *