Ingrediënten:
– 1x vanille cake
– 1x swiss merengue botercreme
– kleurstof
– decoraties naar keuze

Bereidingstijd: 3,5 uur

Start met het maken van de cake. Maak terwijl deze aan het bakken is de botercreme. Wanneer deze een uur aan het afkoelen is kan de cake eruit om af te koelen. Maak daarna de botercreme af. Dit kost in totaal zo’n 1,5 uur.

Nu kun je beginnen met de taart. Als je geen cijfervorm hebt gebruikt snij dan de taart in de goede vorm en snij hem doormidden zodat hij uit 2 lagen bestaat. Doe de botercreme in een spuitzak met een ronde spuitmond en spuit hoge toeven. Doe vervolgens de tweede laag cake erop en druk deze iets aan. Doe op de bovenste laag ook toeven, alleen nu iets minder hoog.

Hij is nu klaar om te decoreren! Meng de botercreme met kleurstof om verschillende toeven erop te doen, voeg chocolade toe, sprinkels of andere decoratie.

Als de taart binnen 24 uur geconsumeerd wordt kan hij buiten de koeling blijven. In de koeling kan je hem 2 dagen bewaren. De cake zal dan wel droger worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *