Ingrediënten:
– 200 milliliter slagroom
– 200 milliliter volle melk
– 100 gram kristalsuiker 
– 2 mango’s

Bereidingstijd: 60 minuten

Snij de mango’s in stukken en pureer ze met de staafmixer. Zeef vervolgens de gepureerde mango en gebruik dat mangosap voor het ijs. Voeg hier 100 gram suiker aan toe en zet dit voor minimaal 30 minuten in de koelkast.
Zet na 30 minuten de ijsmachine klaar en laat hem op de laagste stand draaien. Voeg de koude melk en koude slagroom aan de mango toe. Giet het in de ijsmachine terwijl het draait.

Laat hem nu 25-30 minuten draaien. Je hebt dan zacht ijs. 

 Je kan het ijs gelijk opdienen of nog even in de vriezer zetten. Als je het in de vriezer zet is het belangrijk dat je dit in een andere ondiepe schaal doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *