Recept voor ongeveer 8 broodjes

Ingrediƫnten:
– 1,5 kilo procureur
– 325 ml cola
– 6 eetlepels bbqsaus
– 3 uien
– 4 tenen knoflook
– 1x recept rub

Bereidingstijd: 9 uur

Smeer het stuk procureur in met wat olie zodat de rub blijft plakken. Kruid het vervolgens met de rub zodat er een dun laagje om het vlees zit. Doe dit indien mogelijk al een dag ervoor, dan trekken de smaken goed in.

 Bewaar het stuk vlees afgesloten in de koelkast.
Ga vervolgens de uien hakken en de knoflook pletten. Leg de uien en de knoflook vast in de slowcooker.

Braad het stuk vlees rondom aan voor een mooie bruine kleur. Leg het vlees vervolgens op de uien en knoflook.

Meng nu de cola en de bbqsaus en giet dit over het stuk vlees. Zet nu de slowcooker op low voor de komende 8 uur.

Na 8 uur is de pulled pork klaar.

Haal het vlees uit de slowcooker en pul het uit elkaar.

Voeg wat eetlepels bbqsaus toe aan de pulled pork en meng dit er goed door heen. De pulled pork is nu klaar om te serveren! Lekker met wat coleslaw op een broodje of op een wrap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *