Lekkere pastasaus. Genoeg voor 4 personen.

Ingrediënten:
– 300 gram gehakt
– 2 tenen knoflook
– 1 ui
– 2 wortels
– 2 stengels bleekselderij
– 5 tomaten
– 400 gram passata
– zout
– peper
– 5 gram rozemarijn
– 5 gram tijm
– 5 gram oregano
– 5 gram salie
– 1 bouillonblokje

Bereidingstijd: 3,5 uur

Start met het snipperen van de ui, fijnhakken van de knoflook en de tomaten, bleekselderij en wortel in stukken hakken.
Verwarm in een pan wat olie en fruit hierin de ui. Wanneer de ui wat glazig is kunnen de andere groenten er bij, voeg ook het bouillon blokje in stukjes toe. Bak het geheel ongeveer 5 minuten.

Doe nu alle groenten in de slowcooker. Bak in de pan waarin je de groenten hebt gebakken nu het gehakt. Voeg peper en zout naar smaak toe. Bak het gehakt rul en voeg dit daarna ook toe in de slowcooker.

Voeg nu ook de passata toe aan de slowcooker en roer door. Hak de kruiden fijn en voeg ook deze toe.

 Roer het geheel door en zet de slowcooker voor 3 uur op low.
Na 3 uur is de saus klaar 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *