Bavette rolletjes
Heerlijke bavette rolletjes met pesto, Parmezaanse kaas, prosciutto en pijnboompitten.
Ingrediënten:
– 1 kilo bavette
– zakje Parmezaanse kaas
– 100 gram pijnboompitten
– 100 gram prosciutto
– potje pesto
– peper
– zout
Bereidingstijd: 60 minuten
Zorg dat de bbq ongeveer 200 graden is.
leg de bavette op een snijplank. Indien het nodig is snij hem dan door midden. Nu kan je beginnen met beleggen.
Besmeer de bavette met de pesto, beleg hierna met de prosciutto. Strooi nu parmezaanse kaas en pijnboompitten erover. Rol de bavette op, snij rolletjes en rijg deze aan een spies.
Bestrooi het geheel nu met zout en peper. Leg de spies hierna op directe hitte en leg deze als dat nodig is aan de indirecte zijde van de bbq. Laat de spies hierop liggen tot hij een kerntemperatuur bereikt van 55 graden.
De spies is nu klaar om te serveren!