Blondies met pistache en macadamia

0

Recept voor een blondie van 24x30cm

Ingrediƫnten:
– 50 gram pistachenoten
– 75 gram macadamianoten
– 160 gram boter
– 300 gram witte basterdsuiker
– 1 gram vanillesuiker
– mespunt zout
– 3 eieren
– 160 gram patentbloem
– 3 gram bakpoeder
– 150 gram witte chocolade

Bereidingstijd: 1 uur + 1 uur afkoelen

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Hak beide noten grof en rooster ze 10 minuten in de oven terwijl deze heet wordt.

Vet de vorm in en bekleed hem met bakpapier.

Smelt in een steelpan de helft van de boter. Mix dit samen met de rest van de boter, basterdsuiker, vanillesuiker en het zout luchtig en wit.

Zet de mixer nu op de laagste stand. Voeg de eieren een voor een toe. Voeg wanneer dit is opgenomen de bloem en bakpoeder toe. Smelt ondertussen de witte chocolade. Voeg nu de noten aan het mengsel toe en meng goed door. Meng tot slot ook de gesmolten chocolade toe.

Stort het mengsel in de bakvorm en bak hem in ongeveer een half uur af.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *