Ingrediënten:
bladerdeeg
– 2 rookworsten
– paneermeel
– sesamzaadjes
– ei
– eventueel mosterd

Bereidingstijd: 1 uur

 Rol het bladerdeeg uit tot een plak. Strooi hier een lijn paneermeel op.
Snij de uiteinden van de rookworsten zodat je er een letter S van kunt maken. Snij ze nu in de ronding in(niet helemaal door), op deze manier kan je ze recht buigen. Dit is nodig om ze in het bladerdeeg te kunnen rollen.

leg de worsten op het bladerdeeg, let op dat je ze zo legt dat je er weer een S van kunt maken. Voeg eventueel wat saus toe.

Rol het bladerdeeg om de worsten en vorm er een S van. Bestrijk met een losgeklopt eitje en bestrooi met sesamzaadjes. Snij hem vervolgens wat in.

Bak hem nu ongeveer 30 minuten af op 200 graden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *